Εξοπλισμός

Η Ηχοδιαγνωστική Τομογραφία είναι εξοπλισμένη με Υπερηχογραφικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εκσυγχρονίζονται τακτικά.

Δύο Υπερηχογράφοι Aixplorer της εταιρείας Supersonic Imagine: Οι Υπερηχογράφοι Aixplorer εξειδικεύονται στην Μορφολογική, Αιμοδυναμική και Ελαστογραφική μελέτη των αγγείων, του Ήπατος και του προστάτη και στις Υπερηχογραφικά καθοδηγούμενες Βιοψίες του Προστάτη. Αξιοποιούν τις δυνατότητες των σκιαγραφικών των Υπερήχων (CEUS).

Υπερηχογράφος Resona7 της εταιρείας Mindray: Ο Υπερηχογράφος Resona7 εξειδικεύεται στην Μορφολογική, Αιμοδυναμική και Ελαστογραφική μελέτη των οργάνων της Άνω και Κάτω Κοιλίας, στα διορθικά Υπερηχογραφήματα εντέρου και στην καθοδήγηση παρακεντήσεων του θυρεοειδούς.

Υπερηχογράφος Logic9 της εταιρείας General Electric: Ο Υπερηχογράφος Logic9 εξειδικεύεται στις μορφολογικές και αιμοδυναμικές εξετάσεις της καρδιάς και των αγγείων.

Υπερηχογράφος Philips IU22: O Υπερηχογράφος Philips IU22 στις μορφολογικές και αιμοδυναμικές Υπερηχογραφικά καθοδηγούμενες επεμβατικές πράξεις του Μυοσκελετικού

COVID-19 Επισκευτείτε μας σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας